Lejlighedsvis tilbyder nu fast garanteret betaling

Som den eneste virksomhed af sin slags tilbyder vi nu, at man kan få en fast garanteret indtægt ved udlejning af sin bolig på Airbnb. For længere perioder vil vi være i stand til at garantere en fast lejeindtægt, sådan at du har vished om, præcis hvor stor lejen bliver. Beløbet bliver tilmed udbetalt på din afrejsedag - så bliver ferien lidt sjovere!

En del af vores lejere benytter denne mulighed, så de trygt kan tage af sted på lange rejser – med alt betalt. Lejlighedsvis sørger samtidigt for alt det praktiske, og når udlejer kommer hjem, så venter der en skinnende og rengjort lejlighed.

Vores professionelle billeder og løbende prisoptimering gør, at mange bliver overraskede over, hvor meget man kan tjene. For mange betyder det, at de kan få et udenlandsophold fuldt betalt – måske vil dette også være tilfældet for dig.

Kontakt os hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne for udlejning af netop din bolig.

Lejlighedsvis tilbyder nu fast garanteret betaling