April-kampagne – Vi tilbyder vores service gratis på din første udlejning

Lejlighedsvis vil gerne takke for den varme modtagelse, som vi har fået efter vi er gået i luften. Derfor tilbyder vi alle nye kunder, der kontakter os i april, vores service fuldstændig gratis og uforpligtende på den første Airbnb-udlejning foretaget gennem os – uanset hvornår den første udlejning finder sted. Vi står for alt besværet – inkl. opsætning af profil, rengøring, modtagelse af gæster og meget, meget mere.

Mange har allerede nu bestilt sommerens rejse, mens andre netop i disse uger overvejer hvor ferien skal tilbringes. Planlægger du at rejse væk fra din lejlighed, hvorfor så ikke udleje den på Airbnb og lade Lejlighedsvis stå for besværet på din første booking kvit og frit? Det er fuldstændigt uforpligtende for dig, mens vi forpligter os til at give dine gæster et forrygende ophold under deres ferie i København. Mange bliver overraskede over, hvor meget man kan tjene ved at udleje sin lejlighed. Eksempelvis vil en 3 værelses lejlighed med central beliggenhed typisk kunne udlejes i 14 dage for 10-15.000 kroner – efter vores gebyrer og fuldstændigt uden besvær.

Vi giver dig dermed mulighed for at finansiere dit næste udenlandsophold. Vi glæder os til en travl sommer, mens du holder ferie!

De bedste forårshilsener,

Christian, Niklas og Peter

Første airbnb udlejning gratis