Lejlighedsvis indgår samarbejde med LuggageHero

Bagageopbevaring med rabat
Lejlighedsvis giver nu alle vores tilrejsende gæster muligheden for at få rabat på opbevaring af bagage, så de kan nyde dejlige København uden at skulle slæbe rundt på kufferter. LuggageHero opbevarer sikkert bagage for turister på adskillige lokationer i København. Mange benytter dette når de f.eks. skal tjekke ud fra deres Airbnb-lejlighed om formiddagen, men først skal flyve om aftenen.
Vi er glade for samarbejdet og ser frem til nu at kunne yde en endnu bedre service!

Flere samarbejdspartnere i nær fremtid
Foruden dette samarbejde arbejder vi i øjeblikket på at lave et samarbejde med et forsikringsselskab, således at man igennem os kan tilkøbe en ekstra forsikring, når man ønsker at udleje sin lejlighed. Derudover vil vi i nær fremtid kunne tilbyde alle tilrejsende gæster at leje cykler med rabat, så de nemt kan komme rundt og opleve cykelbyen København.

Lejlighedsvis indgår samarbejde med LuggageHero