Victorias drømmerejse

Flybilletten er købt, og hotellet booket. Victoria skal til Island, hendes drømmedestination siden hun var helt lille. Victoria har i mange år drømt om rejsen, men ikke følt, hun har haft det økonomiske overskud.

I starten af marts kontaktede Victoria Lejlighedsvis. Hun ønskede at udleje sin bolig via Airbnb, men følte sig begrænset af det medfølgende besvær. Victoria bruger typisk Airbnb når hun selv er ude at rejse, og derfor var det ikke muligt for hende selv at stå for rengøring af lejligheden, modtagelse af gæster, vask af sengetøj m.m.

”Jeg udlejer, når jeg selv er ude at rejse. En sjælden gang imellem koordinerer jeg også med venner eller familie, så jeg kan sove der. Jeg er virkelig blevet overrasket over, hvor meget man kan tjene på Airbnb”, udtaler Victoria og tilføjer:

”På den måde kan jeg rejse til de mest fantastiske destinationer - helt gratis! Mens jeg rejser, sørger Lejlighedsvis for, at min lejlighed bliver udlejet. For den uge jeg er bortrejst får jeg, efter Lejlighedsvis’ gebyrer, udbetalt lige knapt 10.000 kroner – uden at løfte en finger.”

Vi ønsker Victoria en rigtig god tur!

Kontakt Lejlighedsvis, hvis du, ligesom Victoria, er interesseret i at udleje din lejlighed - men ønsker at slippe for alt besværet. Vi står for:

  • Opsætning og administration af din Airbnb-profil
  • Kalenderstyring
  • Konto- og prisoptimering
  • Varetagelse af kommunikation med gæster
  • Rengøring af din lejlighed
  • Sengelinned og håndklæder af høj kvalitet
  • Modtagelse af gæster

I april måned tilbyder vi tilmed alle nye kunder vores service fuldstændig gratis og uforpligtende på den første Airbnb-udlejning foretaget gennem os – uanset hvornår den første udlejning finder sted.

Victoria har en 3-værelses lejlighed i København K på 105 kvadratmeter og er en af Lejlighedsvis’ faste udlejere. Vi takker mange gange for hendes medvirken i dette indlæg.

Lejlighedsvis drømmerejse