Lejlighedsvis går i luften

Lejlighedsvis er din nye københavnske medvært, som giver dig mulighed for fuldstændig uden besvær at udleje din lejlighed gennem Airbnb. Fundamentet for Lejlighedsvis er bygget på de erfaringer, vi har gjort os, dels som lejer af bolig gennem Airbnb i både ind- og udland, men især gennem de erfaringer, vi har gjort os ved selv at udleje egne lejligheder.

Som Airbnb-værter har vi på samme måde erfaret, hvor meget arbejde der er forbundet med udlejningen: Man skal administrere en god profil på Airbnb, kommunikere med og stå til rådighed for sine gæster, arrangere håndklæder, rent sengelinned og en grundig rengøring – og meget, meget mere.

Airbnb giver blandt andet muligheden for at tage på ferie, og lade udlejningen af ens lejlighed betale herfor. Imidlertid kan det være svært på samme tid at sidde og nyde den spanske sommersol og agere rollen som Airbnb-vært, og vi har erfaret problemerne ved at skulle overtale venner og bekendte til at stå for de løbende udfordringer.

Idéen til Lejlighedsvis opstod, fordi vi selv syntes, at der manglede en virksomhed, der kunne stå for udlejningen – når man er ude at rejse såvel som på fast basis. Vi har over de sidste måneder udviklet vores koncept og er utrolig glade og stolte over det produkt, som vi kan tilbyde.

Vores koncept er simpelt:

Vi står for opsætning og administration af din Airbnb-profil, kalenderstyring, konto- og prisoptimering, varetagelse af kommunikation med gæster, rengøring af din lejlighed og modtagelse af gæster. Vi medbringer selvfølgelig sengelinned og håndklæder af høj kvalitet. Kort fortalt: Vi står for alt det besvær, der er forbundet med at udleje gennem Airbnb.

Hvis du er interesseret i at høre mere, er du mere end velkommen til at kontakte os på kontakt@lejlighedsvis.nu.

Vi glæder os til at høre fra dig.

De bedste hilsener,
Niklas, Peter og Christian